sunnuntai 17. elokuuta 2014

Lähtövalmiina

Tänään on se päivä, jota olen jo kauan odottanut, lähtöpäivä. Fiilikset vaihtelevat innostuksen, jännityksen ja pienen haikeuden välillä. Tuntuu ihanalta lähteä kokeilemaan jotain ihan uutta, uuteen maahan ja uuteen perheeseen. Tuskin olisin jaksanutkaan asua enää tätä vuotta kotona... Kaipaan uusia käänteitä elämääni, ja niitä on nyt varmasti luvassa.
 
On vähän haikeaa jättää kaikki tutut asiat ja ihmiset tänne Suomeen ja lähteä yksin matkaan. Onneksi Ruotsi on ihan lähellä, joten sinne pääsee kotiväki ja kaverit moikkaamaan melko vaivattomasti.
Olen lähdössä vain naapurimaahan, en toiselle puolelle maapalloa.
 
Odotukseni tulevalta vuodelta ovat aika korkealla. Haluan itsenäistyä, oppia ruotsia, tutustua Tukholmaan sekä saada uusia kavereita. Aion muuten myös pelata ringetteä Ruotsissa! Kivaa, että on jo jotain suunnitelmia vapaa-ajalle :).
 
Sain aika hyvin pakattua laukkuihin kaiken tarpeellisen. Mukaani tulee kaksi isoa matkalaukkua sekä ringettekassi. Eniten päänvaivaa aiheutti vaatteiden pakkaaminen, mutta jos jotain puuttuu, niin Tukholmasta voi sitten käydä ostamassa. Joka tapauksessa ensi vuoden aikaa saattaa tulla shoppailtua jonkin verran ;). Tuliaisiksi isäntäperheelleni ostin tytöille Finlaysonin muumiaiheiset leivontaessut (he kun kuulemma tykkäävät leipoa!) sekä vanhemmille samaa kuosia olevat patalaput. Voi olla, että ostan laivalta heille vielä vähän suklaata. Lisäksi vien mukanani ruotsinkielisen Naantali -esitteen.

 
Tänä iltana nousen laivaan ja huomisaamuna olenkin jo perillä Tukholmassa. En matkusta yksin, vaan iskä tulee samaa matkaa työmatkalle Ruotsiin. Saan pakattua laukut iskän autoon, jolla pääsenkin isäntäperheen kotiovelle saakka. Hyvä niin, sillä enhän olisi mitenkään muuten saanut vietyä ringettekassia mukanani Ruotsiin.
 
Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten Ruotsin puolelta :). Näkemiin Naantali, perhe, kaverit ja sukulaiset!
 
 

4 kommenttia:

  1. Pidä niiiin ihana vuosi ja näytä niille miten ringettee pelataan 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pidän! :) saas nähä miten käy ku huomenna on ekat harkat! :D

      Poista
  2. Oiii mite ihanaa au pairiksi Tukholmaan! Pidä ihana vuosi!:) Oon itekki lähössä parin viikon sisällä Ranskaan vaihtoon!

    iidaenfrance.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varmasti pidän :) Pidä sä myös kiva vuosi ranskassa!

      Poista

Kiitos kommentista! :)