tiistai 21. lokakuuta 2014

Kivoja juttuja!

Pöllö-avaimenperä, joka matkasi mun mukana Suomesta tänne :3
Enää neljä päivää jäljellä, kunnes tapahtuu jotain tosi kivaa. Lapsilla on täällä syysloma koko ensi viikon, ja mullakin on viikonlopun lisäksi maanantai- ja tiistaipäivä vapaita. Mikä voisikaan olla parempi tapa viettää syyslomaa, kuin käydä kotona Suomessa moikkaamassa perhettä, kavereita ja sukulaisia! Tiedossa on siis neljä päivää lomailua kotikotona. <3
 
Vaikka viihdyn täällä Tukholmassa, on silti tosi mukavaa päästä näkemään taas monia ihania ihmisiä (ja Milliä<3) kahden kuukauden tauon jälkeen. Pieni suomiloma on nyt todellakin paikallaan.

Suklaakin sanoo "Hello ♥"

Kerronpas nyt vähän, mitä olen viime aikoina puuhaillut täällä. Perjantaina olin lapsenvahtina iltaan asti, ja leivoimme lasten kanssa pullia. Tytöt tykkäävät tosi paljon leipoa ja meillä oli hauskaa. Sotkuhan siitä aina tulee, kun lasten kanssa leipoo, mutta pääasia että kaikilla oli kivaa :) Ja pullista tuli hyviä!

Ehkä tarpeellisin kirja täällä...

Lauantaina hengailimme kaupungilla muutaman suomalaisen au pair –kaverin kanssa, ja illalla kokoonnuimme yhden luokse viettämään tyttöjen iltaa. Meitä oli neljä suomalaista ja yksi saksalainen, joten puhuimme englantia. Söimme tortilloja, herkuttelimme, juttelimme, nauroimme ja katsoimme leffaa. Opetinpa siinä sivussa myös yhdelle tytölle, miten villasukkia kudotaan :D Oli kyllä tosi mukava ilta!

Neulomisinto alkoi taas.

Sunnuntaina kiertelimme kaupungilla kavereiden kanssa. Löysimme synttärilahjan saksalaiselle kaverille, sekä kävimme muutamalla kirpputorilla. Yhdessä Gamla Stanin ravintolassa söin superhyvää sienikeittoa, nam!

Söpöt tuikkuastiat mun ikkunalaudalla.
Maanantaina oli aika hauska päivä pikkutyttöjen kanssa. He menivät aamulla ihan normaalisti kouluun ja mä suuntasin salille. Iltapäivällä tytöt olivat jotenkin erityisen iloisia ja energisiä, ja he olivat tosi innoissaan siitä, että hain heidät koulusta. Kotona leikimme yhdessä barbeilla sekä jumpattiin tyttöjen toiveesta. Sain toimia ”valmentajana” ja näyttää erilaisia liikkeitä, joita he sitten tekivät perässä. Oli niin hauskaa, että mulla repesi housut :DD Ensi kerralla en taida enää jumpata farkut jalassa..

Uusi sydänheijastin roikkuu nyt treenikassissa.
Huomenna suuntaan kaupungille etsimään uusia farkkuja (heh :D). Illalla mulla on kielikurssi, joka alkoi viime viikolla. Kerron kurssista lisää myöhemmissä postauksissa...

Lukemalla oppii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)