maanantai 15. syyskuuta 2014

Ringetteuutisia

Kirjoitanpa tästä aiheesta vielä tänne blogiin, vaikka moni asiasta jo tietääkin. Kuten aiemmin blogissani hehkutin, mun oli tarkoitus pelata ringetteä täällä Ruotsissa. Nyt on tilanne kuitenkin se, etten jatka enää pelaamista. Vanha rasitusvamma ranteessani alkoi vaivata jo neljän harjoituskerran jälkeen, ja kokemuksesta tiedän, että pelatessa se vain pahenee. Kävin lääkärissä ja fysioterapiassa viime vuonna, muttei se tuntunut auttavan ollenkaan. En jaksa taas sitä, että ranne särkee vähän väliä tehdessäni ihan arkipäiväisiä asioita. Kun kättä tarpeeksi rasittaa pelaamalla ringetteä, alkaa pian jo pelkän maitotölkin nostaminen pöydälle tuntua ikävältä.
 
Toinen syy päätökseeni oli se, että pelaaminen vie niin paljon aikaa. Eihän siinä mitään ongelmaa ole, kun tykkää treenata ja pelata, mutta treeniajat eivät oikein sovi yhteen omien aikataulujeni kanssa. Esimerkiksi viikonloppuisin, kun ei ole töitä, vietän mielelläni koko päivän vaikka kavereiden kanssa jossakin päin Tukholmaa. Jos pelaisin ringetteä, mun täytyisi lähteä kesken päivän harjoituksiin tai peleihin.
 
Vaikka ringeten pelaaminen nyt loppuikin, niin urheileminen jatkuu totta kai. Kunhan vain pääsen tästä syysflunssasta eroon, alan käymään säännöllisesti kuntosalilla. Sinne voin mennä juuri silloin, kun itselleni parhaiten sopii, eikä mun tarvitse sitoutua mihinkään tiettyihin treeniaikoihin. Ihanan vapauttavaa! Salitreenin lisäksi rullaluistelen (täällä on tosi hyvät asfaltit!) ja käyn lenkillä. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat läheiseltä lenkkipolulta. Kyllä noissa maisemissa kelpaa treenata :)
Ja nyt aiheesta kukkaruukkuun. Tällä viikolla on luvassa vaikka mitä kivaa! Hostperheeni lähti eilen aamulla viikon lomalle Kreikkaan, joten mulla ei ole viikkoon töitä. Aika luksusta, että saan asustella viikon Tukholmassa isossa talossa, eikä koko lysti edes maksa mulle mitään. Kaiken lisäksi ystäväni Suomesta tulee tänne tänä iltana, ja viettää koko viikon kanssani! Tiistaina ja keskiviikkona myös isovanhempani ovat Tukholmassa, joten vietämme nuo kaksi päivää heidän kanssaan. On mukavaa nähdä taas tuttuja Suomesta! Viikko tulee varmasti pitämään sisällään paljon nähtävyyksiä, reissaamista, valokuvia ja shoppailua.
Seuraavaksi postailen varmaan vasta ensi viikon puolella :)

2 kommenttia:

  1. No nää ei ollu hyviä uutisia ringeten saralta :( mut toivottavasti muuten on ollu ja tulee olemaan upee vuosi! 💗

    VastaaPoista
  2. No ei ollu ei.. Mutta kyllä täältä löytyy kaikkee muutakin hauskaa tekemistä! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)